Wie zijn wij?


Graag stel ik mij even voor.
De opleiding fysiotherapie heb ik gedaan in Rotterdam. Min of meer een logisch gevolg van mijn sportverleden en de ervaring met fysiotherapie bij blessures. Daarom ook na de opleiding in Rotterdam diverse opleidingen gedaan ten aanzien van krachttraining, fitness en revalidatie.                

Enkele jaren later de opleiding Orthopedische Geneeskunde van James Cyriax gevolgd in Antwerpen. Cyriax heeft naast een zeer concrete behandelmethode ook een duidelijke diagnose stelling.

Veel van de ontstane lichamelijke klachten aan het bewegingsapparaat hebben niet alleen een mechanische of traumatische oorzaak. Vaak is er ook sprake van langdurige stress, spanning of ziekte waardoor de belastbaarheid van het lichaam afneemt. Een behandelplan waarin leefstijl, het verhogen van de belastbaarheid en zelfredzaamheid voorkomen heeft dan de voorkeur. 

Ook het blijven volgen van opleidingen is voor de praktijk en mij een prioriteit.

Daarnaast heeft de praktijk samenwerkingsverbanden met Cooperatie Dordrecht en diverse instellingen in Dordrecht zoals huisartsen, podotherapeuten en voedingsdeskundigen. 

 

 

 

Openingstijden

U kunt de praktijk op iedere werkdag bellen tussen 8.30 en 19.00 voor het maken van een afspraak.